shareFacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp
Veelgestelde vragen

Hoe kunnen wij helpen?

Hoeveel huurwoningen komen er?

In totaal komen er 343 huurwoningen verdeeld over drie woongebouwen. 

Hoe groot zijn de huurwoningen?

In de afmeting is het woningaanbod in DeBuurt divers en zal uitéénlopen van circa 40 m² tot 120 m². 

Wat is het prijsniveau?

In DeBuurt komen huurwoningen van middeldure huur vanaf circa €755,00 per maand, exclusief servicekosten. Er worden geen sociale huurwoningen gerealiseerd in DeBuurt. De exacte prijzen worden bekend bij de start verhuur, circa een half jaar voor oplevering. 

Wat is de doelgroep van de huurwoningen?

De diverse huurwoningen zijn afgestemd op een specifieke groep mensen, namelijk starters op de woningmarkt en ouderen met of zonder zorgbehoefte. 

Hebben alle woningen een eigen parkeerplek en is gelegenheid voor het binnen stallen van fietsen?

Ja, alle woningen hebben een eigen parkeerplek die aan het zicht zijn onttrokken. Deze plekken worden mee-verhuurd met de woningen. Door de aantrekkelijke fietsenstallingen onderin de woongebouwen wordt het gebruik van de fiets gestimuleerd.

Bevat DeBuurt een algemene ruimte?

Ja, elk gebouw heeft naast de centrale entrees een grote, gezamenlijke binnentuin. Trappen vanaf de verschillende verdiepingen geven alle woningen toegang tot de binnentuin. Tevens wordt in het middelste woongebouw een algemene ruimte, ‘De Superplint’ ontwikkeld waar mensen uit de wijk elkaar ontmoeten door kennis te maken met kunst en cultuur maar ook bij één van de horecagelegenheden of tijdens een event. 

Komen er ook studentenwoningen?

Nee, er komen geen studentenwoningen in DeBuurt.

Kan ik als ondernemer ruimte huren in DeBuurt?

Startende, creatieve, culturele ondernemers krijgen in de algemene ruimte, ‘De Superplint’ van in totaal circa 2.400 m² een plek om hun talent of onderneming verder te ontwikkelen of om een horecagelegenheid te starten. Wil je meer informatie over het ondernemen in ‘De Superplint’ of heb je een idee voor de creatieve invulling van ‘De Superplint’, vul dan het contactformulier op deze portal in.
Dan nemen wij contact met jou op.

Wanneer komen de eerste woningen in verhuur?

Naar verwachting in het 4e kwartaal van 2020 start online de verhuur. Over de exacte datum informeren wij je hier nader.

Hoe kan ik in aanmerking komen voor een huurwoning in DeBuurt?

Je kunt je inschrijven op onze website, wij houden je dan op de hoogte van de voortgang en je ontvangt dan bericht als er met een gebouw in verhuur wordt gegaan. 

Wanneer worden de huurwoningen en Superplint opgeleverd?

De oplevering van DeBuurt staat gepland vanaf eind 2020.