9 maart 2021
Geplaatst door christianne

De verhuur van BLEND is inmiddels in volle gang!

Appartement of maisonnette? Luxe is een gegeven. Je mag rekenen op een moderne, greeploze witte keuken met granieten werkblad en inbouwapparatuur. Op een mooie badkamer met douche, wastafel en in sommige gevallen een tweede toilet. Alle muren worden behangen en geschilderd. De vloeren worden afgewerkt met PVC. Als huurder kun je zelfs uit vijf verschillende kleuren kiezen. Er is overal vloerverwarming, die ook koelt tijdens zomerse warmte. Je hebt in de meeste gevallen een fijne privé buitenruimte (loggia of eigen buitenruimte binnen de gezamenlijke binnentuin). Daarnaast kun je ook gebruik maken van de gezamenlijke binnentuin. Welk type je ook kiest, je ervaart altijd de luxe en het plezier van een instapklare woning. En uiteraard beschikt ieder appartement over een eigen parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage.

In BLEND kom je thuis in een woning die zich onderscheidt door kwaliteit en duurzaamheid. Met een energielabel A is jouw woning energiezuinig. Een gedeelte van de benodigde energie wordt opgewekt door de aanwezige zonnepanelen, hierdoor zal je energierekening een stuk lager uitvallen. Het is voorzien van vloerverwarming en –koeling, zonnepanelen en een warmtepomp. Door de warmtepomp leef je in een gasloze woning met een veilig en gezond binnenklimaat.

Onze toekomstige huurders zijn al razend enthousiast over hun nieuwe huurappartement in BLEND. En er zijn nog appartementen beschikbaar! Bekijk hier de woningzoeker voor het beschikbare aanbod. Heb je jouw keuze al laten vallen op één van de woningen? Ga dan naar het interesseformulier. Heb je vragen over BLEND en het inschrijfproces? Neem dan contact op met het team van Stienstra via KCC@Stienstra.nl óf telefonisch via 045-5638300. Wij staan voor je klaar!

De verwachte sleuteloverdracht van BLEND zal zijn tussen juni en september 2021.Delen: