17 juni 2021
Geplaatst door christianne

Niet alleen uit de steigers, maar ook bijna helemaal verhuurd. Vanaf deze maand mogen de eerste bewoners van BLEND hun nieuwe appartement of maisonnette betrekken. En wat waren ze allemaal enthousiast tijdens de afgelopen kijkdagen. Het is dan ook een stuk tastbaarder als je een nieuw gebouw in het echt kunt bekijken. Als je ziet hoe het complex haar karakter krijgt. Zeker omdat BLEND een unieke binnentuin heeft. Met twee terrassen een uitgelezen kans om de mensen om je heen te leren kennen, of simpelweg te genieten van een mooie dag. Van al die positiviteit kregen wij in elk geval enorm veel energie!

Dat komt mooi uit, want die energie hebben we ook nog even hard nodig, de laatste loodjes wegen namelijk... alle afwerkingen zijn zojuist afgerond. Zo zijn er luxe keukens geïnstalleerd, zijn de gloednieuwe badkamers gebruiksklaar en zijn er de nodige duurzame voorzieningen gerealiseerd. Denk hierbij aan zonnepanelen en een warmtepomp, die ervoor zorgen – middels vloerverwarming – dat je nooit koude voeten hoeft te hebben. Over de vloeren gesproken. Ook deze zijn inmiddels allemaal voorzien van een pvc-vloer. En de wanden helemaal afgewerkt. Je hoeft letterlijk alleen nog je spullen mee te nemen. Bovendien, je auto parkeer je gewoon in de ondergelegen parkeergarage. Kleine moeite dus!

Ben je zelf nog op zoek naar een leuke woonplek? Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar. Zo hebben we nog een aantal driekamer- en tweekamerappartementen. Deze laatste vind je onder andere op de vijfde etage. Bekijk hier de woningzoeker voor het beschikbare aanbod. Heb je jouw keuze al laten vallen op één van de woningen? Ga dan naar het interesseformulier. Heb je vragen over BLEND en het inschrijfproces? Neem dan contact op met het team van Stienstra via kcc@stienstra.nl óf telefonisch via 045-5638300. Wij staan voor je klaar!

En wil je een kijkje komen nemen? Dat kan op korte termijn!Delen: