29 april 2021
Geplaatst door christianne

Loop een rondje Noord of Zuid Overvecht en kom van alles te weten over de (amateur-)kunstenaars in je wijk. Vanaf 23 april t/m 7 juni kun je in Overvecht de “ZIMIHC Kunstroute De wijk in!” wandelen of fietsen.

 

Een gezonde wandeling dwars door Overvecht langs gedichten, bestaande kunstwerken in de openbare ruimte en tijdelijke kunst van bewoners die hun werk in de kijker zetten. Bekijk de expositie van Rick Rindersma en wandel langs de spandoeken van Outsider Art.

Overvecht Noord- en Overvecht Zuidroute

We hebben twee rondjes uitgewerkt: een Overvecht Noordroute en een Overvecht Zuid-route. Bij alle twee loop je een rondje. Dus loop het rondje vanaf ZIMIHC theater Stefanus, door de Park de Gagel en zelfs naar begraafplaats Daelwijck. Met onder andere dichtkunst van Susana en de muziek van Jermain Bridgewater. Heb je dorst? Bel dan aan bij ons theater of loop naar binnen. Als we open zijn kan je bij ons een drankje halen en bij de picknick tafel opdrinken.

En volg de rondwandeling door Overvecht Zuid vanaf Station Overvecht. Hier kom je langs muurschilderingen, bekijk je de schilderijen van Renske van der Wal bij de bibliotheek en kom je de Camera Obscura tegen. Bij CoffeeMania op Station Overvecht krijg je op vertoon van de app 20% korting op een drankje of een koek.

Neem een koptelefoon mee, want dichter Menno Smit vertelt je alles wat je wilt weten over het kunstwerk waar je voor staat. In de parken mag helaas niet gefietst worden.

Meer informatie? Klik hierDelen: