3 maart 2021
Geplaatst door christianne

Ben je klaar om binnenkort de sleutel te ontvangen van jouw nieuwe appartement? We hebben nog drie appartementen te huur aan de Bisschop Tulpijndreef in gebouw BARIO.

Het gaat om twee appartementen van 85 m2, drie kamers, eigen parkeergelegenheid en openslaande deuren naar de binnentuin. Voor deze appartementen vragen wij €1.203,00 huur per maand, exclusief servicekosten. Daarnaast hebben we ook nog een appartement van 79m2 te huur. Dit appartement bestaat uit drie kamers en eigen parkeergelegenheid. Het leuke is dat deze woning een loggia op het westen heeft, hier kun je dus genieten van het middag- en avondzonnetje. Voor deze woning vragen we €1.209,00 exclusief €30,00 servicekosten per maand.

Wil je in aanmerking komen voor één van deze drie woningen, ga dan snel naar www.hurenindebuurt.nl voor alle informatie. Eind van deze maand worden de woningen opgeleverd! We begrijpen dat je nieuwsgierig bent naar de woningen, klik hier om een kijkje te nemen in BARIO. Let op: dit is niet de woning die nog te huur is, het opleveringsniveau is echter wel vergelijkbaar.Delen: