4 februari 2021
Geplaatst door christianne

De appartementen en maisonnettes van BARIO zijn al even in de verhuur. Ze vliegen weg, er zijn heel veel enthousiaste mensen die graag in dit linker gebouw (gezien vanaf winkelcentrum Overvecht) willen wonen. Dat snappen wij wel, want het is ook een prachtig plekje in Overvecht!

Alle 50 middenhuur appartementen staan in optie of zijn definitief verhuurd. We hebben dus al een aantal mensen blij kunnen maken! Van de 62 reguliere huurappartementen zijn er nog zeven beschikbaar en zeven in optie. Dat betekent dus dat je je nog kunt inschrijven. 

Wil je weten welke appartementen precies nog vrij zijn? Ga hiervoor naar de verhuurwebsite van BARIO: www.hurenindebuurt.nl.

Heb je specifieke vagen? Mail deze dan naar nieuwbouw@vbtmakelaars.nl.

De verwachte oplevering van BARIO staat gepland binnen twee maanden vanaf nu (4 februari 2021). We doen ons uiterste best om de sleutels aan het einde van het eerste kwartaal van 2021 te overhandigen. Je begrijpt natuurlijk dat wij kei hard werken om dit voor elkaar te krijgen, maar we zijn afhankelijk van veel factoren of dit lukt. Eén daarvan is corona. Maar juist een lichtpuntje van een sleuteloverdracht in deze lastige tijd is iets fantastisch voor de nieuwe bewoners om naartoe te leven!Delen: