23 november 2020
Geplaatst door christianne

Ben jij al ingeschreven voor een appartement in DeBuurt? De verhuur van de 98 appartementen en 14 maisonnettes in gebouw BARIO is gestart! Wil je in aanmerking komen voor een van deze appartementen? Maak dan snel je inschrijving compleet vóór donderdag 26 november 2020. Lees op de website alles over de reguliere huurvoorwaarden. 48 van de 98 appartementen en 2 van de 14 maisonnettes worden verhuurd in het middenhuur segment. Hiervoor gelden andere huurvoorwaarden en aanvullende criteria.

Wist je dat... 

Wooncomfort 
... de appartementen in DeBuurt van alle gemakken zijn voorzien en daarmee geschikt zijn voor jong en maar zeker ook voor oud? De appartementen worden opgeleverd met een complete badkamer en luxe keukens met een combi-oven, koelkast op bladhoogte en natuurlijk inductie koken. Natuurlijk is er ook extra rekening gehouden met veiligheid. Alle appartementen zijn gebouwd volgens de richtlijnen van het politiekeurmerk en voorzien van slimme rookmelders.

Maisonnettes
... in gebouw BARIO 14 maisonnettes worden verhuurd? Maar wat is een maisonnette nu eigenlijk? In principe is een maisonnette een etagewoning in een groter gebouw, als het ware een appartement over meerdere verdiepingen. Dit kunnen hele of halve verdiepingen zijn. In BARIO huur je een bijzondere maisonnette met 2 hele verdiepingen, die met elkaar verbonden zijn door een halve verdieping. De open wenteltrappen geven je doorgang naar alle verdiepingen en hebben een elegante uitstraling. Omdat je vast erg nieuwsgierig bent hoe deze bijzondere woningen eruit komen te zien, vind je op deze pagina impressies van de woningen na inrichting en decoratie.

Daktuin

… gebouw BARIO beschikt over een binnentuin of wel daktuin op de tweede verdieping? De tuin is alleen toegankelijk voor de bewoners van het blok. De daktuin is aangekleed met verschillende plantenbakken met zit mogelijkheden.

Duurzaamheid

… de appartementen in DeBuurt zijn gebouwd met extra aandacht voor duurzaamheid? Je woont hier met energielabel A++. Dit komt door een moderne en zeer effectieve manier van verwarmen, koelen en ventileren. De verwarming en koeling van het appartement wordt door een Warmte-Koude-Opslag (WKO) installatie verzorgd. Dit houdt in dat warmte en kou uit de bodem (naast de woongebouwen) wordt gepompt naar de warmtepomp in de woning die zorgt voor vloerverwarming en koeling. De warmtepomp zit aangesloten op de elektrameter in je eigen appartement. Hierbij is het wel essentieel om een geschikte vloer te leggen die goed warmte en kou kan geleiden. Naast de eigen elektriciteit-levering van de woning is het afsluiten van een aparte overeenkomst voor de verwarming niet nodig

De appartementen hebben ventilatie op basis van een Warmte-Terug-Win (WTW) installatie waar de warmte uit de gebruikte lucht wordt gebruik om verse lucht voor te verwarmen. 

PV-Panelen

… op het dak zonnepanelen liggen, die worden ingezet voor individuele appartementen? Meer dan de helft van de appartementen in BARIO zijn aangesloten op eigen zonnepanelen. Dit heeft verschillende voordelen. Je draagt een steentje bij aan een beter milieu én hebt een lagere energierekening. Dat voordeel komt iedere maand terug! In de prijslijst op de website is aangeven welke woningen PV panelen hebben en hoeveel.

Parkeren

… parkeren voor de bewoners van gebouw BARIO mogelijk is in het eigen gebouw?  Ieder appartement heeft beschikking over één parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage en is direct beschikbaar. De parkeergarages worden voorzien van een eigen in-en uitrit met slagbomen voor de bewoners.

Winkelcentrum

 gebouw BARIO tegenover Winkelcentrum Overvecht ligt? Hier kun je terecht bij o.a. diverse supermarkten, zoals de Albert Heijn XL en de Lidl. Maar ook voor een cadeautje, een lekker bolletje ijs of een nieuwe outfit kun je hier goed slagen.

Lees op de website alles over de reguliere huurvoorwaarden

48 van de 98 appartementen en 2 van de 14 maisonnettes worden verhuurd in het middenhuur segment. Hiervoor gelden andere huurvoorwaarden en aanvullende criteria.

Vragen

Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Aarzel niet en neem contact met ons op! We zijn bereikbaar per mail: nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl of telefonisch: 088 – 54 54 645.

Succes met je inschrijving!Delen: