19 october 2020
Geplaatst door christianne

Goed nieuws! Eind oktober gaat de (online) verhuur van gebouw BARIO van project DeBuurt Utrecht van start! Op de website van het verhuurteam vind je reeds beschikbare informatie over het project.

Gebouw BARIO is één van de drie gebouwen van project DeBuurt en beschikt over 98 twee- en driekamerappartementen en 14 maisonnettes. De oplevering van de appartementen en maisonnettes in gebouw BARIO zal naar verwachting in het voorjaar van 2021 plaatsvinden.

De appartementen in BIRIM staan reeds onder optie, de eerste huurovereenkomsten zijn getekend. Inschrijven als reserve kandidaat is nog mogelijk. De appartementen in BIRIM worden naar verwachting eind november / begin december 2020 opgeleverd. 

Bekijk hier een overzicht van de gebouwen van DeBuurt. 

Ben jij benieuwd hoe de appartementen en maisonnettes van BARIO er uit zien? Ga dan naar de website van het verhuurteam voor een impressie en een virtuele tour.

De appartementen in BARIO worden verhuurd in de vrije sector. Binnenkort worden de huurvoorwaarden en de documenten checklist toegevoegd aan de website. Dan kan je je alvast voorbereiden door de juiste documenten te verzamelen voor je inschrijving. 

 Delen: