21 april 2020
Geplaatst door christianne

Van onze partner i-did uit Overvecht kregen wij de vraag om hun oproep te verspreiden. Zij zoeken namelijk mensen die hun willen helpen met het produceren van protectiejassen en mondkapjes. Omdat wij in DeBuurt heilig geloven in samenwerken, willen wij hun oproep met alle liefde op onze website plaatsen!

i-did begeleidt mensen die al echt lang in de bijstand zitten of nooit uit de bijstand zijn geweest. Deze mensen helpen zij zich te ontwikkelen door middel van coaching en begeleiding op de werkvloer. Ze maken het verschil door deelnemers te laten ervaren hoe leuk werk kan zijn. Ieders talent wordt herontdekt, verder ontwikkeld en versterkt. Hun uitstroom coach helpt daarna in het actief zoeken en bemiddelen naar een eerste baan. En zo stromen inmiddels bijna 70% van hun deelnemers uit naar langdurig werk!

 

In tijden van Corona is het voor een groot deel van deze mensen moeilijk om naar het werk te  komen. Ze zijn extra kwetsbaar voor Corona of hebben bijvoorbeeld als 1 oudergezin de kinderen thuis. i-did heeft daardoor tekort aan productie bezetting terwijl de behoefte aan beschermende middelen zeer groot is. Wil jij meewerken als vrijwilliger aan deze productie van beschermende middelen? Heb je geen naar-ervaring? Geen enkel probleem!

Vul dan via deze link jouw beschikbaarheid in voor hun atelier in Utrecht, Floridadreef 50. De shifts zijn halve dagen of hele dagen, vaste dagen voor de komende weken of incidenteel (door jou aan te geven). Na het invullen van het formulier ontvang je van i-did een bevestiging van de inschrijving. 

Dankjewel namens het hele team van i-did

 

 Delen: