3 april 2020
Geplaatst door christianne

Nu de scholen dicht zijn, is ook de vrijetijdsbesteding stilgevallen. De sport & cultuur makelaars van ZIMIHC & SportUtrecht hebben met het Jeugdfonds Sport & Cultuur Utrecht de koppen bij elkaar gestoken om te kijken wat zij in deze bijzondere tijd voor kinderen kunnen betekenen. Samen hebben zij de "Sport & Cultuur Tas"voor Thuis ontwikkeld.

De tas is ontwikkeld voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud, waar voldoende laptops en thuisonderwijs niet vanzelfsprekend zijn. De tas zit vol met sportieve en culturele activiteiten met ‘analoog’ aanbod wat zonder wifi en laptop uit te voeren is. Al het materiaal in de tas draagt bij aan de creatieve en sportieve ontwikkeling van de kinderen.

Wil jij graag de gratis "Sport en Cultuur tas" bestellen voor jouw zoon of dochter, of voor iemand anders die deze tas wel kan gebruiken? Stuur dan een mailtje naar Anne en Kathelyn van ZIMIHC.

Wil jij ZIMIHC helpen met dit geweldige project? Want om zoveel mogelijk kinderen te helpen en blij te maken, zijn zij op zoek naar donaties en organisaties die willen samenwerken. Wil je hun helpen de tas voor alle kinderen mogelijk te maken of meer informatie over de Sport & Cultuur Tas voor Thuis? Mail dan naar sportencultuur@zimihc.nl.

Wil je graag op een andere manier bijdragen een de Sport & Cultuur Tas voor Thuis? Dan kun je ook een donatie doen bij het Jeugdfonds. Klik hier voor meer informatie.Delen: