30 maart 2020
Geplaatst door admin

Stienstra heeft een ruim aanbod van huur- en koopwoningen. Woningen en appartementen door heel Nederland. Woonplezier is één van de belangrijkste levensbehoeftes en daar dragen wij graag aan bij. Uw woonwensen staan bij ons centraal.

Vastgoed zit Stienstra in het bloed. Sinds 1961 is Stienstra als vastgoedonderneming actief in heel Nederland, van Vaals tot Den Helder. Stienstra richt zich op bestaande en nieuwbouwwoningen in het middensegment. Met enkele duizenden woningen in de portefeuille is Stienstra één van de grootste particuliere vastgoedeigenaren in Nederland. Juist daarmee maakt Stienstra het verschil. Als huurder huur je rechtstreeks van de eigenaar en niet via een tussenpersoon. Dit resulteert in persoonlijk contact, korte lijnen en een gedegen kennis van de woning en haar omgeving. Stienstra weet wat er vandaag én morgen speelt in de Nederlandse woningmarkt en kent de wensen van de huurders: optimaal woongenot met de juiste prijs-kwaliteit-verhouding.

DeBuurt is een uniek project waar gezond stedelijk wonen, werken én leven elkaar ontmoeten. Als eigenaar van een van de drie bijzondere gebouwen speelt Stienstra in op de woonwensen van diverse doelgroepen. De 113 splinternieuwe appartementen bieden een uitkomst op de woningmarkt: ze zijn afgewerkt op hoog niveau en gelegen op een bruisende plek waar collectieve buitenruimtes en een grote binnentuin interactie stimuleren. De appartementen zijn omringd door alle gewenste voorzieningen. Een winkelcentrum aan de overkant van de straat, Station Overvecht op loopafstand en de stad Utrecht op fietsafstand. In DeBuurt komen al uw woonwensen samen, een plek om optimaal woonplezier te ervaren.Delen: