11 maart 2020
Geplaatst door christianne

Deze zomer komt de grote Spaanse Wielerronde naar Utrecht Overvecht; de Vuelta! En omdat er in Overvecht altijd goed wordt samengewerkt en de wijk bomvol creativiteit zit, wordt Overvecht betrokken bij de promotie van dit evenement.

Ben je creatief en heb je genoeg inspiratie, maar weet je niet hoe graffiti spuiten precies moet? Op drie woensdagmiddagen krijg je tekenles van graffiti kunstenaar Tomas Sabatello (bekend als 'TMS81') en werk je toe naar een graffiti ontwerp voor de Vuelta Fietshub. De Vuelta Fietshub is een rondreizend fietsdorp in het teken van de komst van wielerronde La Vuelta, de Ronde van Spanje die ook naar Utrecht komt. De tekenlessen zijn op 1, 8 & 15 april.

Op 29 april wordt het ontwerp onthuld tijdens de landelijke kick-off La Vuelta in Overvecht. Misschien zien we dan wel jouw ontwerp door de hele stad en zelfs de hele provincie hangen!

-------------------------------------

Vrijdagavond 14 augustus zullen de wielrenners van de Vuelta de ploegentijdrit afwerken. Deze start bij de Jaarbeurs en koerst over de Brailledreef en Einsteindreef door Overvecht. In aanloop naar deze mooie sportdag zullen er veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Zo staat de Vuelta Fietshub op vrijdag 29 april bij sportcentrum De Dreef. Meer informatie over de Vuelta Fietshub vind je hier

Wanneer: de tekenlessen zijn op woensdag 1, 8 en 15 april, steeds van 15.00 tot 17.00 uur

Waar: ZIMIHC theater Stefanus, Braziliëdreef 2, Utrecht Overvecht.

Opgeven voor de tekenlessen of meer informatie: stuur een mailtje naar sportencultuur@zimihc.nl.Delen: