23 januari 2020
Geplaatst door christianne

In de grote ontmoetingshal is straks altijd iets te doen voor DeBuurt-bewoners, Overvechters en Utrechters. Je kunt er bijvoorbeeld een optreden bijwonen, een workshop volgen of een lekkere cappuccino drinken in de horeca. Het kan allemaal!

Foto: Bart Witte van DePlaatsmaker

Maar om dit mogelijk te maken, zoeken we ambitieuze ondernemers die samen met ons DeBuurt ‘DeBuurt” willen maken. Wij zoeken onder andere een horecatalent, een échte gastvrouw of gastheer, die staat te popelen om een leuke horecatent op te zetten en om dat optreden of die workshop te geven zoeken wij creatieve talenten.

De enthousiaste cultuurkenners van DePlaatsmaker maken letterlijk plaats in Utrecht voor kunstenaars, creatieve ondernemers en culturele instellingen. Arna Notten en Bart Witte zijn de spin in het web tussen de stad en de cultuursector in Utrecht. Zo ook voor de grote ontmoetingshal in DeBuurt waarbij zij zorgen voor de perfecte balans van ondernemers en creatieven die zich daar willen vestigen. 

Uiteindelijk is onze droom dat al deze multitalenten elkaar versterken. Dat er een nieuwe, culturele hotspot in Overvecht ontstaat. Een creatieve plek waar iedereen uit DeBuurt, Overvecht en Utrecht elkaar ontmoet in de horeca, waar je samen danst, boetseert, mediteert. Waar je samen muziek luistert of misschien wel samen muziek maakt. Waar je lacht en waar iedereen zich thuis voelt in de grote ontmoetingshal, vooruit gaat, beter wordt, leert en dóórgroeit. Op een leuke manier. Je bent tenslotte nooit klaar met ontwikkelen!

Ben jij die gastheer, ben jij dat multitalent, wil jij jouw talent delen in DeBuurt? Neem dan nu contact op met Bart Witte via info@deplaatsmaker.nl. Samen met Bart kun je jouw ambities een plek geven in DeBuurt. Zijn voordeur staat voor je open!Delen: