14 januari 2020
Geplaatst door christianne

MariaSweetCakery, inmiddels een grote naam in het land der taarten. Onderneemster Maria Antonie is geboren in Ede en getogen in Houten en woont sinds 13 jaar in Utrecht waarvan de laatste 9 jaar in Overvecht. Zij bakt de mooiste, lekkerste taarten en méér voor haar klanten. En dat allemaal vanuit haar bakkerij in Utrecht Overvecht!

Maria heeft een sterke band met Utrecht. “Ik werk vanuit Utrecht wat centraal ligt voor onze klanten vanuit heel Nederland. Mijn klanten zitten overal! Daarnaast ben ik erg gehecht geraakt aan Utrecht. Utrecht ademt de sfeer van een grote stad, maar als je er woont merk je gewoon dat het net een groot dorp is!”

Haar werk is haar lust en haar leven en dat terwijl ze eerst werkzaam was in de ICT- en schoenenbranche. Heel wat anders. Sinds 3 jaar maakt en verkoopt ze dus taarten, cupcakes, macarons, donuts, cijfer -en letter cakes. De taarten zijn heel gemakkelijk te bestellen via de webshop, maar het is ook mogelijk om taarten op maat te laten maken, zolang dit in de stijl is van MariaSweetCakery. Want de taarten van MariaSweetCakery pik je er zo uit: zacht van kleur, sierlijk allemaal perfect gedecoreerd! “Ik ben er trots op dat ik iedere dag mensen blij kan maken met mijn baksels”, aldus Maria.

“En die klantenkring is groot, ik mag ook werken voor een grote club bekende Nederlanders en natuurlijk minder bekende Nederlanders die iets te vieren hebben. Maar ik krijg ook bestellingen voor begrafenissen en goede doelen zoals “Make a Wish”. Mijn steentje bijdragen aan een goed doel voelt voor mij als extra bijzonder!”

“En zo ben ik ook met DeBuurt in contact gekomen, ik heb een prachtige taart gemaakt voor het tekenmoment met UwThuis die binnen DeBuurt het hele zorgconcept gaat opzetten en uitrollen. Wie weet mag ik straks ook tijdens de opening voor een feestelijke taart zorgen. Ik wist, voordat ik met DeBuurt in contact kwam nog niet zoveel van de plannen, maar nu natuurlijk wel. Ik volg het project op Instagram en rijd vaak langs de bouwplaats waar de drie gebouwen al vorm beginnen te krijgen.”

“Ik denk dat DeBuurt een verrijking is voor Overvecht, wat al een mooie wijk is met veel groen, speeltuintjes en parkjes. Nieuwbouwprojecten zijn zeker een goede toevoeging om ook een betere mix te creëren in de wijk. Wat mij betreft is het project van DeBuurt dan ook geslaagd als het een wezenlijk onderdeel van Overvecht is geworden, wanneer het gebruikt wordt waarvoor het bedoeld is en mensen elkaar ontmoeten en inspireren op deze plek. En er, net als ik, succesvolle ondernemers een plek gaan vinden. Want het is een fijne wijk om te ondernemen, het biedt zoveel voordelen!”

www.mariasweetcakery.nlDelen: