12 december 2019
Geplaatst door christianne

Wist je dat wij in DeBuurt gek zijn op de allerkleinste? We vinden dat er na de oplevering ook voor hen genoeg te doen moet zijn. Lekker buitenspelen tussen de bomen, spelletjes doen in de Algemene Ontmoetingsruimte, tikkertje tussen de gebouwen. Maar tot de oplevering is er al genoeg te doen in Overvecht.

Op 24 december organiseert Krulmuziek een kerstconcert voor baby’s, peuters en kleuters! Met live muziek van professionele muzikanten: van kiekeboemuziek tot meezingen en swingen. Het is een speels mee-doe concert met rinkelende belletjes in kerstsferen. 

Het is een zeer rijke muzikale ervaring, doordat het speciaal is ontwikkeld voor deze doelgroep vanuit de expertise van Muziek op Schoot en ervaren professionele klassieke muzikanten. Voor jonge baby’s wordt een speciale plek ingericht waar ze heerlijk op een kleedje van de muziek kunnen genieten, terwijl de grotere kinderen mee kunnen klappen, dansen en spelen.

Na het concert is er een Meet&Greet en mogen alle kinderen op een kleine viool of cello spelen.

Er zijn 5 concerten: 3 voor het hele gezin om 9.30 uur, 11.00 uur en 15.30 uur. Elk concert duurt 45 minuten. Om 13.00 uur en om 14 uur is er een speciaal Babykerstconcert alleen voor baby’s van 0-24 maanden en hun verzorgers, waarbij de muzikanten samen met de kinderen op een groot kleed zitten en het jonge publiek de muziek van dichtbij kan beleven. Twinkel kleine ster (0-6 jaar) 9.30 uur, 11.00 uur en 15.30 uur Babykerstconcert (0-2 jaar) 13.00 uur & 14.00 uur

Klik hier voor meer informatie.

Zimihc Theater Stefanus en Bij de Steef: Braziliëdreef 2 te Utrecht

 

 

 


Delen: