26 november 2019
Geplaatst door christianne

Overvecht kent veel zelfstandig ondernemers, dat blijkt uit cijfers van de Kamer van Koophandel. Overvecht kent vooral veel sociale beroepen en zorgverleners. Maar ook thuiskoks zijn gevestigd in de wijk wat een multiculturele menukaart oplevert. Maar er zit ook een unieke ondernemer tussen: 'Moekes Maaltijd'. Moeke kookt gezonde, verse kindermaaltijden voor kinderopvang en scholen.

Een prachtig bedrijf met een heldere beloftes. Zo geloven zij in 100% natuurlijke voeding, zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Wat kinderen bij Moeke eten is écht vers en in eigen beheer ontwikkeld, gekookt en vervoerd. Hierdoor is maatwerk nooit een probleem. 

Op 24 november verscheen een prachtig interview van deze Overvechtse ondernemer in het AD. Het AD omschrijft de oprichters Maartje Guikers en Guido Heens als succesvol en bescheiden. Maar echte ondernemers die durven doen: ze pakken elke uitdaging aan! Wil je precies weten wat deze Overvechtse ondernemer voor Overvecht en Utrecht betekent? Kijk op www.moekesmaaltijd.nl of klik hier voor het hele interview. 

Ook DeBuurt heeft ruimte voor zelfstandig ondernemers. Startende, creatieve, culturele ondernemers krijgen in de algemene ontmoetingsruimte van in totaal circa 2.400 m² een plek om hun talent of onderneming verder te ontwikkelen of om een horecagelegenheid te starten. Wil je meer informatie over het ondernemen in de algemene ontmoetingsruimte of heb je een idee voor de creatieve invulling van hiervan, vul dan het contactformulier op deze webiste in. Dan nemen wij contact met jou op! 

[Moekes Maaltijd levert niet aan particulieren, ze leveren utisluitend bedrijfsmatig. Kijk voor hun hele dienstverlening op www.moekesmaaltijd.nl].

 

"Wij zijn uit ons jasje gegroeid in Overvecht, daarom gaan wij verhuizen. Binnekort is ons nieuwe adres: Pampuslaan 126, 1382 JR Weesp. Ons nieuwe telefoonnummer is 0294-785657.

 Delen: