28 october 2019
Geplaatst door christianne

Iedere dag komen er mensen uit Overvecht en Utrecht een kijkje nemen bij DeBuurt. Hoofduitvoerder van BAM Wonen, Frans Heijnen, maakt geregeld een praatje met ze. Over de architectuur, het bouwproces, de materialen, de machines. Die interesse maakt de mensen van de bouw ervan bewust hoe belangrijk hun werk voor DeBuurt eigenlijk is voor Overvecht!

"De belangstelling in Overvecht voor de bouw van DeBuurt vinden we fantastisch. Er staan iedere dag diverse mensen te kijken hoe het project vordert en we krijgen hier leuke reacties op. Onze portier Paul is regelmatig te vinden rond het bouwterrein en buiten de contacten die hij hiermee opbouwt zorgt hij er ook voor dat het rondom het terrein netjes blijft. Maar wij vragen ook de bewoners van Overvecht om samen met ons te waken voor een nette bouwplaats, een melding maken van verbeterpunten kan altijd via de site bewustebouwers.nl", aldus Frans.

Wist je dat DeBuurt graag samenwerkt met Overvecht? Dat doen we bijvoorbeeld veelvuldig met ‘Buurman Utrecht’, dat is een werkplaats en bouwmarkt voor hergebruik van materialen. Zo geven we onze niet-bruikbare materialen een tweede kans! Meer weten? Kijk op buurmanutrecht.com

Wil je ook samenwerken met DeBuurt? Stuur je ideeën of vragen naar info@debuurtutrecht.nlDelen: