2 october 2019
Geplaatst door admin

Dat Uw Thuis zich in Overvecht vestigt is voor ons een logische stap. Wij, Salima en Malika, zijn opgegroeid in Utrecht en hebben veel liefde voor de stad Utrecht met zijn fijne wijken en buurten. Uit ervaring weten we dan ook dat een fijne buurt een buurt is waar wij ons geaccepteerd voelen en waar wij gezelschap kunnen opzoeken en dat buren geen vreemden zijn. En waarbij wij onze buren een handje kunnen helpen waar het nodig is, maar waar onze buren ons ook helpen.

Omdat wij voldoening halen uit het helpen van anderen is het vanzelfsprekend dat wij iets op gaan zetten voor de meest kwetsbare inwoners van de meest kwetsbare wijk van stad Utrecht: Overvecht. De stad heeft ons veel gegeven en wij willen graag net even ietsje meer teruggeven. We hopen met Uw Thuis meerdere doelgroepen te ondersteuning, zowel bewoners als mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt én stagiaires.

 

DeBuurt is voor ons dan ook geslaagd als saamhorigheid de overhand heeft in DeBuurt. Wanneer bewoners gebruik gaan maken van de gelegenheden die wij met zijn allen mogelijk gaan maken. Maar ook wanneer er gebruik wordt gemaakt van de ontmoetingsplaatsen in DeBuurt, zoals de Superplint en de gezamenlijke binnentuin.

 

Wij kunnen niet wachten om iedereen te ontmoeten in DeBuurt!Delen: