24 juli 2019
Geplaatst door christianne

Er wordt keihard gewerkt aan de drie woontorens van DeBuurt. Wie geregeld de auto parkeert op het parkeerterrein naast Shoppingcenter Overvecht of langs de Brailledreef rijdt heeft de contouren van de drie woontorens vast al gezien. En na de zomervakantie wordt zelfs 'De Superplint' al wat beter zichtbaar; dé plek waar kunst, cultuur, talent en ondernemerschap straks een prominente plek krijgen!

Bij de middelste woontoren (blok B) zijn de fundering en de begane-grondvloeren aangebracht en zijn de hoge wanden van de begane grond bijna klaar. De contouren van deze middelste woontoren zijn het beste zichtbaar! Na de zomervakantie start de bouw van de eerste verdieping, waarna ook het dek tussen de naastgelegen woontorens wordt aangebracht. De Superplint wordt dan echt goed zichtbaar!

De fundering van de keldervloer en de kelderwanden van de linker woontoren (blok C met de gele torenkraan) zijn afgerond. De laatste begane-grondvloeren worden aangebracht. Na de zomervakantie starten we bij deze woontoren met de hoge wanden op de begane grond en verdere invulling van de garage. 

Bij de rechter woontoren (blok A, aan de kant van Karwei) zijn de funderingswerkzaamheden in volle gang en is de keldervloer gestort. Na de zomervakantie worden hier de kelderwanden geplaatst.

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van de bouw van DeBuurt? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Niet alleen de bouw van DeBuurt, maar ook de concrete invulling van DeBuurt maken we via deze nieuwsbrief bekend. Delen: