11 april 2019
Geplaatst door admin

Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking.

Koninklijke BAM Groep nv is een bouwconcern met tien werkmaatschappijen, actief in Bouw en Vastgoed, Infra en Publiek-private samenwerking. BAM neemt in vijf Europese thuismarkten een leidende positie in: Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland. Daarnaast realiseert de Groep projecten in Denemarken, Luxemburg en Zwitserland. BAM International opereert wereldwijd in uiteenlopende nichemarkten.

Duurzaamheid en innovatie zijn belangrijke pijlers van BAM’s oplossingen op het gebied van ontwerp, bouw en facility management. De Groep streeft ernaar marktleider te worden bij de toepassing van digitale technologie, om opdrachtgevers de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard te kunnen verzekeren.

Peter Mes, Adjunct Directeur BAM vertelt: “Ook voor DeBuurt gaan we voor hoge kwaliteit, voor ons een prachtig project om aan te werken. Dat komt, omdat het heel tastbaar is wat wij doen. Wij bouwen niet alleen woningen, mensen gaat wonen op deze plek. Stichten een gezin, gaan er sporten, bouwen vriendschappen en worden er oud. Ik denk dat DeBuurt een mooi voorbeeld is van een ontwikkeling waarin veel facetten naar voren komen. Wij dragen bij aan de verbetering van DeBuurt en Overvecht en creëren een nieuw stukje leefomgeving.”

“DeBuurt is ook een plek waar we leerwerktrajecten op lokaal niveau ondersteunen. Zo proberen we jonge mensen enthousiast te maken voor ons werk. Maar we zijn ook een zogenaamde ‘Bewuste Bouwer’ die rekening houdt met de omgeving van de bouw. Zowel met de mensen als met de natuur en het milieu.” 
 
www.bam.comDelen: