5 april 2019
Geplaatst door admin

Paul de Ruiter Architects is trendsetter op het gebied van duurzame architectuur en koploper in het realiseren van energieneutrale gebouwen met een duurzaamheidcertificaat in Nederland. De architectuur van Paul de Ruiter Architects levert niet alleen energie in technische maar ook in menselijk zin. Waarden als gezondheid en productiviteit vormen samen met meetbare feiten als daglicht optimalisatie het uitgangspunt voor intelligente duurzame gebouwen. Het portfolio van Paul de Ruiter Architects bestaat uit woningbouw, hotels, kantoren, onderwijsgebouwen, openbare gebouwen, laboratoria, theaters en infrastructurele werken. www.paulderuiter.nl

Met veel plezier werken wij samen aan de toekomstige ontwikkeling van DeBuurt. Hier komen straks drie unieke gebouwen waarbij Healthy Urban Living centraal staat. Paul de Ruiter Architects ontwerpt de buitenste twee gebouwen, waarbij de integratie van een grote diversiteit van woningtypes, inspeelt op de woonwensen van verschillende doelgroepen. Collectieve buitenruimtes en een grote binnentuin zijn gecreëerd om de onderlinge interactie en het buiten zijn te stimuleren.

Zo maken wij gezamenlijk van DeBuurt een bruisende, inspirerende en sociaal duurzame plek met de focus op ondernemen, leren, gezondheid, cultuur en creativiteit. Kortom: Healthy Urban Living zoals het bedoeld is.Delen: