5 april 2019
Geplaatst door admin

Syntrus Achmea Real Estate & Finance vindt dat vermogensbeheer moet bijdragen aan een duurzame toekomst. Daarom kiezen wij voor investeringen met financieel én maatschappelijk rendement. Voor onze institutionele klanten (en hun klanten) werken we aan een gezonde financiële basis en een aantrekkelijke leefomgeving. Voor nu en later.

Alles wat wij doen, is gebaseerd op de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de VN. Wij hebben vijf doelen geselecteerd die van toepassing zijn op onze dienstverlening: vermogensbeheer in vastgoed en hypotheken. Daarmee dragen we bij aan veilige, gezonde leefomgevingen, aan duurzame en betaalbare energie, inclusieve gemeenschappen en een verantwoorde (circulaire) productie. Op al deze terreinen zetten wij in op een intensieve samenwerking om onze ambities te realiseren. Wij geloven dat synergie leidt tot de beste resultaten.

Wij zijn trots dat we ook doen wat we zeggen. We zetten volop in op nieuwe energiezuinige woningen; we verduurzamen bestaande portefeuilles, adviseren huurders over energiebesparing en we lopen voorop in het aanreiken van elektrische vormen van mobiliteit (auto’s en fietsen). Met het transformeren van kantoren naar woningen dragen we bij aan een lagere CO2-uitstoot. In onze relaties met overheden maken we ons daarnaast sterk voor een koppeling van het woning-, energie-, en mobiliteitsvraagstuk.Delen: