5 april 2019
Geplaatst door Admin

Bij LBP|SIGHT werken adviseurs en ingenieurs die actief zijn op het gebied van bouw, ruimte en milieu. We zetten onze kennis en vaardigheden in tijdens de ontwikkelfase, realisatiefase en beheerfase van projecten.

Passie voor het vak is wat ons bindt. En specialistische kennis is cruciaal: kennis om slimme, innovatieve en vooral praktische oplossingen te ontwikkelen. Minstens zo belangrijk is het vermogen om vraagstukken in hun totaliteit en onderlinge samenhang op te lossen, en vervolgens die oplossingen ook uitgevoerd te krijgen.

Nooit gaan we op de automatische piloot, maar steeds weer opnieuw het wiel uitvinden is ook niet nodig. Wetten en regels zijn streng. Afwijken mag, mits oplossingen gelijkwaardig zijn. Out of the box-denken en gezond verstand zorgen voor andersoortige, effectieve maar vooral praktische oplossingen. 

Op ieder vakgebied willen we de beste mensen in huis hebben – specialisten die hun vak tot in de haarvaten beheersen. Experts en adviseurs die een scherp oog hebben voor nut en noodzaak. Van een enkel advies tot geïntegreerde totaaloplossingen. We bekijken vraagstukken vanuit meerdere invalshoeken en brengen alle relevante aspecten in beeld.Delen: